Ζντραβκόφσκι σε ερώτηση {TS} για κορωνοϊό: «Άρχισε σαν αστείο αλλά… – Σας παρακαλώ όλους…» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ζντραβκόφσκι σε ερώτηση {TS} για κορωνοϊό: «Άρχισε σαν αστείο αλλά… – Σας παρακαλώ όλους…» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Νταβόρ Ζντραβκόφσκι, “ανακρίθηκε” στο Instagram, από τους οπαδούς της Λεμεσιανής ομάδας και όχι μόνο, με την ιστοσελίδα μας ThemaSports.com, να απευθύνει αρκετά ερωτήματα στον νεαρό Σκοπιανό μέσο.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ:

Νταβόρ στο {TS}: Η πρόταση από άλλη Κυπριακή ομάδα, ο Κέρκεζ, ο Κριστιάνο και… Αγγλία ή Ισπανία (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Η πρώτη απάντηση Ζντραβκόφσκι στο ThemaSports: «Κάθε αρχή είναι δύσκολη, όμως…» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ο Νταβόρ απάντησε μέσω βίντεο και σε ένα ακόμη ερώτημα του ThemaSports, για το ποιες είναι οι σκέψεις του για την κατάσταση με τον ιό Covid 19 (κορωνοϊό).

Συγκεκριμένα, είπε:

“Πρώτα ο ιός άρχισε ως ένα αστείο, όμως όπως μπορείτε να δείτε τώρα είναι σοβαρά τα πράγματα.

Οπότε, όλοι μαζί πρέπει να προσέξουμε τον εαυτό μας, την υγιεινή μας, να πλένουμε τα χέρια μας, να πίνουμε συνεχώς υγρά και να μένουμε σπίτι.

Σας παρακαλώ όλους, απλά μείνετε σπίτι αυτές τις μέρες και ελπίζω να περάσουν όλα πολύ γρήγορα”.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο Αντώνης Δημητρίου, δικηγόρος της Black Cube

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο Αντώνης Δημητρίου, δικηγόρος της Black Cube

Δεν προκύπτει ότι το βίντεο της γνωστής υπόθεσης «Video Gate» αποτελεί υβριδική επίθεση κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο δικηγόρος της εταιρείας Black Cube, Αντώνης Δημητρίου. Όπως σημείωσε, η εταιρεία είχε θέσει εξ αρχής ως προϋπόθεση για να συνδράμει στις έρευνες, να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητα του φυσικού ή νομικού προσώπου που την είχε εργοδοτήσει για την παραγωγή του βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE